Affiliate

percuma, paling mudah & cepat untuk mula

Pemasaran affiliate melalui LuarKotak.com adalah sangat mudah dan pendaftaran affiliate adalah PERCUMA.

Anda boleh daftar sebagai affiliate dengan klik butang DAFTAR AFFILIATE SEKARANG di bawah dan boleh mulakannya hari ini juga. 

komisyen 50%-70%

Anda diberikan komisyen jualan yang tinggi bagi setiap produk yang disenaraikan di dalam marketplace LuarKotak.

Komisyen 50% daripada harga produk merupakan pembahagian keuntungan yang biasa dipraktikkan di LuarKotak, tetapi ada sahaja produk yang memberikan komisyen sehingga 75%.

 

sistem affiliate yang terbukti

LuarKotak menggunakan sistem pengurusan jualan dan affiliate daripada sistem OrderSini yang sudah pun berada di pasaran tempatan sejak 2016 lagi.

Ianya merupakan sistem yang matang dan telah terbukti dapat melakukan “tracking” yang tepat bagi agen affiliate menghasilkan jualan.

Atas sebab itu juga, anda boleh menggunakan ID affiliate yang sama di dalam OrderSini untuk mempromosikan produk yang disenaraikan di dalam LuarKotak.

Mudah, bukan?

sistem affiliate berpusat

Dengan menggunakan satu akaun LuarKotak sahaja, anda boleh mempromosikan kesemua produk yang disenaraikan di dalam marketplace LuarKotak.

Tak perlu lagi daftar affiliate untuk setiap produk yang ada.

affiliate marketplace yang dipercayai

LuarKotak dikendalikan oleh pakar bisnes internet yang mempunyai pengalaman lebih daripada 17 tahun di dalam industri ini.

Segala masalah kritikal seperti kegagalan penjual tidak membayar komisyen dapat diatasi melalui model bisnes affiliate platform berpusat yang dikendalikan oleh syarikat-syarikat yang berpengalaman.

Sebagai informasi tambahan, LuarKotak marketplace diuruskan oleh team LuarKotak.com & Formula Income Seumur Hidup, manakala sistem tempahan dan affiliate pula menggunakan sistem daripada OrderSini.

Anda pastinya lebih yakin untuk mempromosikan produk yang tersenarai di dalam marketplace LuarKotak.

F.A.Q.

Soalan-soalan lazim.

PERCUMA. 

Anda tidak dikenakan sebarang bayaran untuk menjadi affiliate atau agen pemasaran LuarKotak. Daftar sekarang dan anda boleh mula promosikan sebarang produk yang ada di dalam LuarKotak marketplace.

Anda akan dibayar pada atau sebelum 21 haribulan setiap bulan untuk komisyen jualan produk yang dihasilkan bulan sebelumnya.

Sebagai contoh, jualan yang terhasil daripada 1 Januari – 31 Januari akan dibayar pada atau sebelum 21 Februari.

Selepas daftar sebagai affiliate, pastikan anda kemaskini informasi akaun bank anda di ruangan Account Setting > Profile > BANK DETAIL (https://luarkotak.net/account/profile).

Sekiranya anda tidak masukkan informasi akaun bank anda di ruangan ini, pihak LuarKotak tidak boleh melakukan pembayaran komisyen untuk anda.

Komisyen untuk akaun yang tiada maklumat akaun bank affiliate akan dihapuskan selepas 3 bulan jualan pertama terhasil. 

Terpulang kepada anda untuk mendaftar sekali lagi.

Ada affiliate daftar akaun berasingan di https://luarkotak.net/register, khusus semata-mata untuk mempromosikan produk terbitan LuarKotak.

Anda boleh juga menggunakan akaun OrderSini yang sama yang anda pernah miliki sebelum ini.