Firesale Raya Pandemik Upgrade

SPECIAL DEAL UNTUK PEMBELI SAHAJA!

7 Lagi Tambahan Pakej Produk Digital Terbaik Daripada 7 Usahawan Pilihan

Anda bertuah kerana berjaya dapatkan Pakej Firesale Raya Pandemik.

Memang ianya adalah tawaran yang wajib anda grab.

Tahniah!

Dan lebih menarik lagi ialah, saya pujuk rakan-rakan usahawan saya ni untuk tambah lagi produk digital untuk ditawarkan kepada anda supaya anda “done-deal” dapat pakej ekstra paling extreme.

Jadi, dengan ini, saya berjaya dapatkan senarai produk “BEST-SELLER” usahawan-usahawan ini pada harga super special.

Pakej upgrade ni memang sangat special kerana ianya adalah himpunan produk-produk premium.

Sebenarnya, saya tak dapat nak pujuk usahawan-usahawan ini untuk jual kesemua produk ini pada harga kurang RM200… ianya akan nampak seakan saya menjatuhkan nilai produk-produk ini.

Mujur saya ada work-around, jadi saya buatkan 2 pakej upgrade yang confirmed mampu-milik untuk anda grab peluang kedua ini.

Tapi sebelum tu, jom tengok dulu senarai kesemua produk yang ditawarkan di dalam pakej upgrade ini.

PRODUK #1
OrderSini Pakej AdvanceOS x3 Bulan (RM99x3=RM297)

Orang bayar RM99 setiap bulan untuk pakej ini. Saya sendiri pun bayar RM99 setiap bulan untuk run sistem LuarKotak.com

Anda dapat guna pakej AdvanceOS ini selama 3 bulan tanpa sebarang caj (upgrade dari pakej BasicOS yang anda terima dari pembelian utama Pakej Firesale Raya Pandemik).

WOW! Memang real punya value RM297 (RM99 x 3 bulan) ni.

Ini sahaja pun dah balik modal anda dapatkan pakej upgrade ni – tarak tipu punya!

REAL VALUE: RM297

PRODUK #2
ConversioBot Chatbot PRO (USD$47/month = RM193/bulan)

Ini merupakan chatbot yang saya sendiri guna dan anda sendiri pun alaminya semasa membuat pesanan pakej Firesale Raya Pandemik yang sebelum ini, bukan?

That’s right!

Software yang sama dan software ini masih dijual di ConversioBot.com pada harga USD$47/month.

So, anda pilihlah nak bayar RM193/bulan atau dapatkan Pakej Upgrade Firesale Raya Pandemik dengan sekali bayar aje. 

Saya rasa anda pun tahu pilihan mana yang terbaik, kan? 😉

Campur dengan OrderSini, nilai sebenar pakej ni dah jadi tak masuk akal dah.

REAL VALUE: RM193/bulan

PRODUK #3
LeadGrow (USD67 = RM275)

Ini merupakan software yang bakal membantu anda membina funnel untuk bisnes anda dan juga mendapatkan trafik untuk pergi ke laman web anda.

Masih dijual di pasaran antarabangsa pada harga USD$67 dan disebabkan Wazeen Azizan memiliki lesen untuk menjual semula software ini, maka anda mendapatnya bersama pakej upgrade Firesale Raya Pandemik ini.

REAL VALUE: USD$67 = RM275

PRODUK #4
CONTX Content Management On Steroids (RM49)

Dari nama produk pun anda dah tahu, tapi anda betul-betul tahu tak bagaimana nak hasilkan content yang banyak?

Ammar Zahar akan bongkarkan rahsianya di dalam 5 module video yang padat dengan ilmu menghasilkan kandungan untuk bisnes anda.

Jom, belajar lagi.

REAL VALUE: RM49

PRODUK #5
RK Copywriting Generator (RM79)

Tak dinafikan lagi bahawa copywriting memainkan peranan penting di dalam menghasilkan jualan secara online.

Tapi kalau dah tak tau nak buat, tak kan nak tengok aje skrin komputer tu?

Nasib baik Raja Kamil berikan akses kepada software ini selama 3 bulan. Banyak copywriting boleh dibuat tu!

REAL VALUE: RM79

PRODUK #6
Panduan Iklan FB Power (RM99)

Saya rasa kalau dah spend duit iklan lebih RM1 juta, memang orang ni layak la ajar anda bagaimana untuk buat iklan menggunakan Facebook Ads.

Beliau ni adalah sahabat lama saya, memang pro dalam pasaran international dan sekarang sedang membantu usahawan-usahawan tempatan juga.

Saya dah lalui course ini dan banyak yang saya belajar tentang FB Ads yang saya pun tak tahu sebelum ini.

Grab it now!

REAL VALUE: RM99

PRODUK #7
Belajar Proven Copywriting Jual Tudung (RM79)

Ini topik hot bagi wanita dan juga lelaki yang menjual pakaian wanita, lebih specific kepada jualan tudung.

Yang “best”nya ialah anda dapat percuma unlimited ads review. Memang bonus tak boleh tahan ni.

Harga RM79 tak sepatutnya diletakkan untuk produk macam ni, ianya patut lebih mahal.

REAL VALUE: RM79

 

Awesome!

Memang terbaiklah pakej upgrade ini.

Bila dicampurkan kesemua sekali, ini harga yang anda terpaksa keluarkan jika beli secara berasingan.

TOTAL REAL VALUE: RM1,071 + RM193/bulan

 

Tak kan la saya nak caj sampai RM1,000 kot?

Jadi, sekiranya anda berminat untuk dapatkan kesemua 7 produk di atas, anda cuma perlu bayar RM799 RM499 RM299 sahaja.

Klik butang tempahan di bawah dan teruskan dengan pesanan.

ATAU

 

 

Saya bantu anda dengan pecahan pakej ini untuk jadikannya lebih mampu-milik untuk anda.

Mungkin juga anda sudah ada produk-produk di atas sebelum ini tetapi masih mahu beberapa produk yang tersenarai.

Oleh itu, saya bahagikan pakej utama ini kepada 2.

RM157 untuk mana-mana pakej A atau B.

Lihat kedua-dua senarai produk di dalam pakej-pakej upgrade yang saya senaraikan di bawah.

PAKEJ A

1. OrderSini AdvanceOS x3 bulan (RM297)

2. ConversioBot Chatbot PRO (USD$47/month = RM193/bulan)

3. LeadGrow (USD67 = RM275)

4. CONTX Content Management On Steroids (RM49)

Total: RM814 + RM193/bulan

PAKEJ B

1. OrderSini AdvanceOS x3 bulan (RM297)

2. ConversioBot Chatbot PRO (USD$47/month = RM193/bulan)

3. RK Copywriting Generator (RM79)

4. Panduan Iklan FB Power (RM99)

5. Belajar Proven Copywriting Jual Tudung (RM79)

Total: RM747 + RM193/bulan

Saya yakin anda tak akan jumpa tawaran sebegini istimewa di mana-mana pun.

Mungkin hanya atas sebab setiakawan saya bersama-sama usahawan-usahawan internet pilihan saya ini (ada yang juga rakan rapat saya), dan juga long-term business relationship yang ada di antara kami, pakej upgrade ini dapat direalisasikan.

Jika tidak, saya pasti tak akan ada Pakej Firesale Raya Pandemik ini, lebih-lebih lagi pakej upgrade istimewa di dalam page ini.

Jadi, ambil peluang ini, ambil kesempatan ini untuk grab pakej upgrade ini, sama ada pakej A, B atau FULL PACKAGE.

Kemudian, pelajarilah segala yang telah disampaikan melalui produk-produk premium ini.

Semoga bisnes anda meroket kencang selepas ini.

Copyright © 2021 Hakcipta Terpelihara
www.LuarKotak.com