Firesale Raya Pandemik

Hurry Up! Offer ends in
01 days 02 hours 06 minutes 09 seconds

Download 7 Pakej Produk Digital Terbaik Pada Harga Tak Masuk Akal

Tapi sebelum apa-apa pun, dapatkan hadiah istimewa daripada team Firesale Raya Pandemik dahulu.

FREE! So, gerenti anda confirm dapat sesuatu dah dari kami hari ini.

Chat aje dengan kami di bawah.

Salam,

Nama saya Zamri Nanyan, seorang usahawan internet tempatan yang telah lama berkecimpung di dalam bisnes internet ini.

Untuk selama 7 hari sahaja, saya bersama rakan-rakan usahawan internet terpilih menawarkan sesuatu yang jarang-jarang dilakukan untuk skala yang sebegini besar untuk anda dapatkan produk terbaik kami pada harga tak masuk akal.

Pakej FireSale Raya Pandemik – 7 Produk Digital, daripada 7 Usahawan Internet Terpilih, untuk selama 7 Hari!

Dah tak boleh rentas negeri untuk balik raya, lebih baik kita tambah ilmu untuk cepat kaya. 

Ini adalah senarai usahawan-usawahan internet terpilih yang sudi bergandingan dengan saya untuk membawakan pakej Firesale Raya Pandemik kali ini.

Dan ini pula adalah senarai produk-produk yang ditawarkan kepada anda.

Mungkin anda pernah lihat produk-produk ini dijual pada harga asalnya dan mungkin anda pernah belinya.

Tapi, untuk masa terhad ini sahaja, produk-produk ini dikumpulkan dan dijual sebagai satu pakej istimewa untuk anda mantapkan lagi ilmu bisnes internet dan pemasaran online anda.

PRODUK #1A
Belajar Menjual Sebagai Ejen Takaful

Pernahkah anda terfikir bagaimana sesetengah ejen takaful (atau sebarang ejen) berjaya hasilkan jualan yang gempak, walhal ada ribuan lagi ejen yang bekerja keras tapi hasilnya tak seberapa?

Write-To-Wealth yang diasaskan oleh Aqif Azizan kongsikan ilmu berharga ini bagi anda yang hasilkan pendapatan melalui jualan produk syarikat orang lain, termasuk ejen hartanah, ejen Coway/Cuckoo/Jitsoo, ejen unit trust dan banyak lagi.

Panduan ini masih lagi sedang dijual pada harga RM79.

REAL VALUE: RM79

PRODUK #1B
Belajar Proven Copywriting Jual Produk Kecantikan

Ini DOUBLE-SPECIAL sebenarnya kerana yang dijanjikan cuma 1 produk, tetapi sebaliknya 2 produk dari Write-To-Wealth ditawarkan kepada anda.

Siapalah yang tak nak belajar proven copywriting untuk jual produk hot ini di internet kan? Proven pulak tu.

Yup, jangan tepuk dahi pulak jika anda terlepas peluang tawaran double-special dari Write-To-Wealth ini.

Panduan ini masih lagi sedang dijual pada harga RM79.

REAL VALUE: RM79

PRODUK #2
OrderSini Pakej BasicOS

Walaupun diletakkan sebagai produk #2, tetapi ianya adalah tawaran servis istimewa daripada OrderSini.com

Kali ini, Iffat Salleh, Founder & CEO OrderSini.com menawarkan sesiapa yang membeli pakej Firesale Raya Pandemik ini langganan Pakej BasicOS, bukan hanya untuk 1 bulan tetapi untuk 3 bulan berturut-turut.

Pakej BasicOS adalah RM49 setiap bulan, maka nilai sebenar (bukan kaleng-kaleng ni) adalah RM147.

Apakah kelebihan OrderSini?

  • Mengurus dan melakukan automasi jualan anda di internet
  • Sistem affiliate dan agen dropship tersedia untuk melajukan bisnes anda
  • Sistem kupon diskaun, notifikasi jualan, sales timer, auto-approve sales, support 24/7
  • dan banyaaaaaak lagi!

Berbaloi untuk melanggan OrderSini tapi lebih berbaloi jika tempah bersama di laman web ini.

REAL VALUE: RM147

PRODUK #3
AdsBoom Template

Produk tawaran daripada Wazeen Azizan ini dinamakan AdsBoom dan ianya menyelesaikan masalah anda untuk design gambar iklan produk anda.

Hanya menggunakan template yang diberikan dan juga PowerPoint, sekarang gambar iklan produk anda tidak lagi membosankan.

Lebih daripada 900 template iklan yang cantik-cantik diberikan di dalam AdsBoom.

 

REAL VALUE: RM97

 

PRODUK #4
Video Tutorial Create Content Menggunakan InShot

Dengan menggunakan mobile app InShot sahaja, anda sudah boleh cipta produk digital anda sendiri.

Bagaimana? Ammar Zahar akan tunjukkan kepada anda melalui video tutorial “mudah follow” ini.

 

REAL VALUE: RM29

 

PRODUK #5
RK Headline Generator

Nak tulis headline power tapi tak ada idea?

Guna aje RK Headline Generator ini lepas anda dapatkan Firesale Raya Pandemik.

Raja Kamil akan berikan akses ke software ini selama 3 bulan. Cukup untuk buat sales banyak-banyak dah untuk 3 bulan tu.

 

REAL VALUE: RM39

 

PRODUK #6
Panduan Dapat Leads & Pelanggan Dari Profil FB

Yang ni memang special daripada Edmund Loh kerana ianya merupakan sebuah produk digital terbaru beliau yang belum dilancarkan lagi pun – anda dapat di dalam Firesale Raya Pandemik ini dahulu.

Apa yang bakal anda belajar daripada produk ini? Sudah semestinya bagaimana cara untuk hasilkan duit dari profil FB anda.

Daripada anda guna FB tak dapat apa-apa, lebih baik belajar bagaimana untuk dapat duit (banyak-banyak) melalui profil FB anda.

 

REAL VALUE: RM79

PRODUK #7
Digital Sales Automation

Akhir sekali, anda akan mendapat Digital Sales Automation daripada yours truly, Zamri Nanyan.

Amat malang jika anda dah buat bisnes secara online tetapi tak faham bagaimana untuk automasikannya di internet.

Orang sudah boleh sambil tidur pun duit masuk ke dalam akaun bank tetapi anda masih lagi melayan 1001 soalan daripada bakal pelanggan.

Permudahkan bisnes online anda, belajar cara paling mudah untuk automasikan hampir keseluruhan bisnes anda.

BONUS! Saya share lagi strategi saya di dalam melakukan pemasaran viral (rugi ooooo kalau tak belajar ilmu ni)

 

REAL VALUE: RM59

 

Cuba anda ambil calculator atau congak sendiri.

Jumlahnya mencecah RM608 jika anda beli produk-produk ini secara berasingan… dan memang produk-produk ini masih dijual berasingan pada harga yang anda lihat di atas.

Tapi cuma untuk 7 hari sahaja, bermula 6 Mei 2021 hingga tengah malam 12 Mei 2021, anda tak perlu keluarkan belanja sehingga RM608 ini untuk dapatkan produk-produk di atas.

Saya dah buat perjanjian dengan rakan-rakan usahawan internet saya di atas dan bersetuju untuk menjual kesemua produk ini pada harga tak masuk akal, cuma RM249 sahaja.

Tapi saya ada yang lagi istimewa.

Saya nak bagi kupon diskaun ke atas pembelian ini jika anda chat dengan Virtual Assistant saya di atas tadi.

Bila guna kupon ini, harga keseluruhan pakej diturunkan kepada harga laaaaaaagi tak masuk akal.

Terpulang kepada anda.

Nak beli guna kupon diskaun atau bayar RM249.

Jangan nanti contact saya untuk berikan diskaun selepas pembelian, kerana ianya tak akan dilayan.

Saya dah beritahu awal-awal.

Jangan tunggu lama…

Firesale ni memang akan tutup selepas 7 hari tempahan dibuka.

Klik butang tempahan di bawah.

Macam ni lah…

Kalau anda dah lama di dalam bisnes online, atau sudah ada sedikit pengalaman di dalam pemasaran online dan tahu nilai yang sangat besar di dalam pakej FireSale Raya Pandemik ini, anda tak akan fikir lama.

Belum sempat baca mesej di dalam laman web ini sampai habis, anda sudah pun excited untuk buat tempahan secepat mungkin.

Confirmed memang susah nak dapat pakej macam ni.

Amat rugi kalau anda tak dapatkannya.

Pesan “Pakej FireSale Raya Pandemik” sekarang juga!

Affiliate
Copyright © 2021 Hakcipta Terpelihara
www.LuarKotak.com