Kalau Takde Buat FBAds, Camne Nak Buat Sales Mantop?

*Note: ni kesah sebelum PKP yer, tapi yang paling penting konsepnya masih valid & berkesan sehingga sekarang…

Bismillahirahmanirahim. 

Nak cerita sikitlah… 

2 minggu lepas, lepas habis je coaching student saya… ada beberapa orang yang stay lepak dan saja-saja nak sembang dengan saya. Lama gak kita lepak minum-minum nak dekat 2 jam.

Lepak bukan minum saja plak tu… dah abis coaching pun nak tanya macam-macam lagi. So, diorang tanya saya soalan cepu emas.

“Cikgu… kalaula takde FBAds, kita nak buat direct sales macamana? Camne nak prospek terus wasap?”

Dalam hati saya terus … “adeh… tengah-tengah nak relaks ni, soalan ni keluar plak”.

So saya terus bagitahu diorang… “kalau takde FBAds, nak wasap masuk laju-laju… ada beberapa strategi TAPI kena kerja keras sikit… sanggup? Saya tanya diorang.

Masing-masing angguk jer…

So, saya terus buka laptop dan terus explain kat diorang 2 strategi SIMPLE untuk dapatkan customer wasap nak beli produk TANPA GUNA FBADS.

Saya pun explain dengan diorang dan diorang pun tekun menyalin nota. Ni coaching tak rasmi ni. 2 jam settle saya explain semua.

Masing-masing semnagat nak test teknik ni.

“Haaa… balik ni test tengok, apa2 bagitahu saya” pesan saya kat diorang ni sebelum balik.

Dipendekkan cerita lepas 3 hari saya ajar teknik tu, ada sorang dah try. Dan ni yang terjadi…

 

1ST TIME TRY TEKNIK NI!

MASUK 30 WASAP, 11 SALES CLOSE JAM-JAM TU… UNTUNG BERSIH RM330

Cubaan pertama menjadi, so student saya ni makin gian. So, dia try sekali lagi, dan ini yang dia dapat…

TOTAL UNTUNG BERSIH RM680 DALAM 2 HARI!

Lepas tu, ada sorang lagi student coaching saya ni pun test teknik ni lepas dia tengok kawan dia tu dapat sales senang sangat. Ini adalah apa yang sorang lagi student coaching saya dapat…

SORANG LAGI TRY, DAPAT 70 WASAP, 15 TERUS CLOSE UNTUNG BERSIH RM260!

Saya dah SHARE dekat diorang… saya ingat diorang dah tahu teknik ni. Sebab teknik ni SIMPLE dan COMMON jer. 

Just guna Instagram dan FB Group sahaja. Takde pening-pening buat FBAds, tak yah collect email list bagai. Very straight to the point jer. 

Saya tak tahu lah anda yang baca ni tahu ke tak teknik SIMPLE ni, tapi kalau anda nak tahu, saya dah buat video penuh pasal teknik ni step by step sebijik macamana saya explain kat diorang. So, kalau nak video step by step ni, just klik je button kat bawah ni untuk dapatkan video-video ni. 

* pastikan anda semak email selepas pembelian dilakukan untuk akses pakej ini

SAYA BELUM READY & NAK INFO LANJUT

Affiliate
Copyright © 2021 Hakcipta Terpelihara www.LuarKotak.com